Over ons

Healthy food bar Suuskes

Healthy Food Bar Suuskes is ontstaan uit eigen behoefte van Suus naar een lunchroom waar je gezond kunt eten, guilt-free kan snacken en kan genieten van een lekker drankje waarbij het idee 'gezond-eten-hoeft-niet-duur-te-zijn' opgaat.

Healthy baksels

Iedere dag staan er bij ons op de toonbank twee Healthy Baksels door Suus zelf gemaakt. Hier worden geen geraffineerde suikers aan toegevoegd. De Baksels passen binnen een Koolhydraatarme levensstijl en zijn glutenvrij. Met regelmaat staan er ook vegan-baksels in de stolpen te pronken. Neem bijvoorbeeld één van de meest geliefde baksel 'de vegan Bounty-taart'. Onze taarten zijn ook te bestellen en af te halen.

Ontbijt en lunch

Gezond leven en fit zijn wordt steeds belangrijker. Helaas heeft gezond eten het imago duur te zijn. Op onze menukaart is er bewust voor gekozen om de lunchgerechten aan te bieden voor een prijs waar je in de gemiddelde broodjeszaak een stokbroodje gezond voor kunt kopen.
De fruit- en groentesmoothies zitten bomvol benodigde voedingsstoffen die als lunch gedronken kunnen worden. Deze zijn verzadigend, gezond en je zult er langer van 'vol' zitten dan de broodmaaltijd waar de gemiddelde Nederlander lunch mee associeert.

Overnight oats, Acaibowls en Healthy pancakes

Geïnspireerd door Amerikaanse foodbars staan er, naast de heerlijke smoothies, ook Overnight Oats, Acaïbowls en Healthy Pancakes op de kaart.

Het principe is simpel. Je maakt een keuze uit de gerechten op onze menukaart, vervolgens kies je jouw gewenste toppings. Mocht je geen keuze kunnen maken, dan maakt Suus een surprise-combinatie met lekker fris fruit, groente of noten & zaden.

Kortom, in ons gezellig knusse pandje in Breda kun je in een relaxte, huiselijke sfeer genieten van gezonde, biologische voeding met een heerlijke kop koffie of thee!

Lange Brugstraat 25
4811WP Breda
 076 520 4924
 suuske@suuskeslunchroom.nl

Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 18:00
Zondag 10:30 - 17:30